Pro Basket Tripla-dupla Podcast header image 1

Pro Basket Tripla-dupla Podcast

3
Apr 2020

38. rész - Mindent a magyar játékvezetőkről Földházi Tamással

April 3, 2020

Minden meccsen ott vannak és mindenki "imádja" őket. Csak akkor végzik jól a munkájukat, ha nem vesszük észre, hogy ott vannak. Ők a magyar játékvezetők. Évek óta nem nyilatkozhatnak senkinek. Most a játékvezetői bizottság kivételt tett, és egy egyszeri alkalmat engedélyezett! A podcast vendége az egyik legjobb magyar játékvezető, Földházi Tamás!

Ugye neked is rengeteg kérdésed lenne egy sporihoz? Hát persze, ezzel mindenki így van nagy valószínűséggel. Én igyekeztem mindent megkérdezni, ami egy hazai kosárszurkolót érdekelhet! Tamás pedig készségesen és őszintén, sokszor önkritikusan válaszolt mindenre! Soknak tűnhet a több mint 2 órás hosszúság, de higgyétek el, hogy megéri!

A teljesség igénye nélkül néhány téma, amit kivesézünk: 

Milyen feltételekkel lehet ma valaki nb1/A-s játékvezető? Hogyan készülnek fel egy mérkőzésre? Fújnak hazai pályát? Kompenzálnak-e egy elhibázott fújás után? Hogy viselik a feléjük érkező lelátói szidalmakat? Mlyen feladataik vannak mérkőzés előtt és után? És még rengeteg egyéb téma! Sőt, még a ti kérdéseitek, amiket Instagramon küldtetek is előkerülnek.

Jó hallgatózást a Tripla-dupla történetének eddigi legjobb, leghosszabb és legérdekesebb epizódjához!